Brownie fylld med mjölkchoklad, Center och salt kolasås


Smeten:

225 g smält smör
150 g socker
75 g farin
3 stora ägg
200 g smält mörk choklad
150 g mjöl
45 kakao
1 tsk salt

Fyllningen:

3 styck 200 g plattor mjölkchoklad
6 rullar Center/64 styck chokladbitar med kola eller toffee
1 burk dulce de leche (ca 400 g) + 1 toppad tsk salt

Form och ugn:

20x30 cm form
Gräddas 35 min på 175 grader





Hur:

1. Vispa smör och socker
2. Ha i äggen och fortsätt vispa
3. Ha i den smälta chokladen och vispa
4. Blanda de torra ingredienserna och rör in dem i smeten
5. Klä formen med bakpapper och lägg i en tredjedel av smeten
6. Lägg på mjölkchokladplattorna
7. Lägg på andra tredjedelen av browniesmeten
8. Placera ut bitarna med Center
9. Blanda dulce de lechen med saltet till salt kolasås. Värm såsen lite om den är väldigt tjock
10. Fördela kolasåsen över Centerplupparna
11. Ha över resterande del av smeten, se till att kolasåsen täcks
12. Grädda

Kommentarer