Påskbrownie med dragerade chokladägg

Detta recept verkade kul och glatt då jag såg bilden, men blev lite besviken över resultatet i alla fall. Kändes lite tråkigt med bara en sorts fyllning, har redan blivit van vid det överdådiga.

Smeten:

170 g smält smör
150 g socker
3 stora ägg
250 g smält mörk choklad
150 g chokladkräm (jag hittade inte endast chokladkräm och använde Nutella)
100 g mjöl
30 kakao
1 tsk salt
150 g krossade små dragerade chokladägg (jag använda Anton Bergs, men det går nog att hitta billigare)


Ovanpå:

150 g krossade små dragerade chokladägg

Form och ugn:

20x30 cm form
Gräddas 25 min på 175 grader varmluft

Hur:

1. Vispa smält smör och socker
2. Ha i äggen och fortsätt vispa
3. Ha i den smälta chokladen och chokladkrämen och vispa
4. Blanda de torra ingredienserna och rör in dem i smeten
5. Blanda i hälften av de krossade chokladäggen
6. Lägg smeten i formen
7. Strössla över andra hälften av de krossade chokladäggen
8. Grädda


Kommentarer